FOTO I VIDEO

1433345336_wedding_photographer_florence

Naš tim čine najbolji i pažljivo odabrani stručnjaci u oblasti organizacije venčanja. Oni su naši miljenici. Svi su neviđeno talentovani! Prema svakome od njih gajimo ogromne simpatije i imamo sličan pristup i pogled na svečani događaj, a ono po čemu se razlikujemo jeste poimanje sveta koje se ogleda čak i kroz objektiv.

U nečijim radovima se ocrtava više romantike, u nečijim više emocija i ekspresivnosti, a neki od njih su tvorci istinskih remek-dela koje poput umetničkih slika mogu krasiti zidove muzeja!

Evo nekoliko naših saveta za odabir svog fotografa i snimatelja:

Portfolio sa fotografijama venčanja

Bitno je da pregledate fotografije sa jednog ili dva venčanja – u potpunosti, od početka do kraja. Ako mlada izgleda kao pravi model (bez obzira na težinu, visinu, proporcije i ostale spoljašnje atribute), ukoliko su ambijent i lokacije lepi i zanimljivi, bez stereotipnih mesta na kojima poziraju mlade, ako na fotografijama možete da prepoznate spontane i iskrene emocije svih onih koji su zabeleženi na njima – to je ono što Vam je potrebno!

Snimak venčanja

Odgledajte 2-3 snimka sa različitih venčanja. Ako Vas odgledani radovi podsete na prave glamurozne holivudske filmove sa jasnim kadrovima, savršenim planovima, dirljivom muzičkom podlogom, ukoliko ste poželeli da ih odgledate još jednom, kao i da Vaš snimak bude baš takav, onda ste pronašli svog snimatelja. Slobodno ga rezervišite!

Lično poznanstvo

Ugovorite susret i lično se upoznajte sa njima. Ipak ćete Vi provesti sa njima čitav svoj svečani dan. Oni su zapravo ljudi koji će uticati na Vaše lepo raspoloženje, a zatim ga i ovekovečiti na snimku. Veoma je važno da se osećate prijatno u njihovom društvu, da se veoma dobro razumete i da se Vaše viđenje venčanja poklapa sa njihovim.

Završetak posla

Dogovorite se na samom početku o rokovima završetka posla i u kojoj formi će Vam biti predat gotov rad!

Posetite nas i mi ćemo Vam sa zadovoljstvom pokazati radove svih naših favorita i ispričati detaljnije o njima.

Top