VODITELJ SVEČANOSTI

%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d1%83%d1%89%d0%b8%d0%b9-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b0%d0%b4%d1%8c%d0%b1%d1%83-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d1%8e%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%b91Svadba bez profesionalnog voditelja je kao torta bez glazure! Kada govorimo o svadbenoj svečanosti sitnice prosto ne postoje, svaki detalj je bitan i jednu od ključnih uloga u tome ima voditelj svečanosti. 

Od njegovog umeća i dara zavisi raspoloženje mladenaca i sveukupan utisak kojim svečanost odiše:

  • da elegantno i skoro neprimetno usmerava svečanost da ide svojim isplaniranim tokom,
  • da predupredi čak i sam nastanak bilo kakvih neplaniranih momenata,
  • od njegovog smisla za humor, veštine da bude u drugom planu i time omogući da u svakom momentu mladenci uživaju punu pažnju,
  • od njegove sposobnosti da svakom gostu pristupi na odgovarajući način i da se pridržava scenarija.

Većina voditelja rade u paru sa svojim ton-majstorom, kojeg često zovu i di-džejem. Ton-majstor takođe ima ulogu voditelja svadbene večeri, jedino što se on ne nalazi na sceni, nego za miksetom. Sve što on radi usmereno je na isticanje i pojačavanje emocionalnosti te večeri, bez obzira da li se radi o čestitkama od strane gostiju, rečima domaćina, izlasku učesnika umetničkog programa na scenu, romantičnom ili zabavnom momentu večeri. Drugim rečima, voditelj i njegov DJ su dobro uigran tandem koji savršeno razumeju jedan drugog, praktično bez reči.

Kada govorimo o ovom aspektu organizacije venčanja, predlažemo Vam da se opustite i u potpunosti prepustite našem bogatom iskustvu. Mi smo za Vas odabrali vrhunske profesionalce u ovoj oblasti, a o njihovom umeću svedoče godine i godine angažovanja na nekoliko desetina događaja.

Da li želite voditelja svečanosti iz naše agencije ili voditelja sa najgledanijih televizijskih emisija ili možda nekog od legendarnih glumaca? Budite hrabri, sve što zamislite ostvarićemo!

*Pozovite nas i raspitajte se o ceni i raspoloživim datumima.

Top