ORGANIZATOR

Love Story Wedding Agency

Love Story Wedding Agency

Naša agencija Vam obezbeđuje personalnog svadbenog menadžera koji zna sve detalje u vezi pripreme i organizacije i uvek je sa Vama 24 sata dnevno.

Naš tim prati kompletan proces svadbe i potpuno kontroliše sve etape Vašeg venčanja. Preuzimamo odgovornost za rad i kvalitet, brzo rešavamo sve zahteve, nadgledamo i potpuno kontrolišemo sve etape Vašeg venčanja.

Venčanje sa organizatorom predstavlja garanciju vrhunske svečanosti koja će proći na najvišem mogućem nivou i stvoriti pregršt nezaboravnih utisaka sa najlepšeg dana u Vašem životu!

Da li Vam je potrebna usluga organizatora venčanja?

Organizator venčanja je mozak i srce kompletne organizacije Vašeg praznika. To je osoba koja će se pobrinuti da sam dan venčanja prođe idealno i neplanirane okolnosti koje su uvek moguće, reši veoma brzo.

Ukoliko želite da dobijete brzo i idealno rešenje svih organizacionih pitanja, izbegnete dugotrajne i detaljne pregovore sa ljudima koji se bave pojedinačnim segmentima organizacije venčanja onda ste sigurno na pravom mestu. Sve su to obaveze koje oduzimaju mnogo vremena, daleko više nego što možete i da zamislite.

Najbitnije u svemu je ogromno iskustvo!

Organizator uvek ima spremne i kreativne ideje i gotova rešenja za Vaše venčanje. Pritom je sve to već provereno i isprobano i samo čeka priliku da učini Vaše venčanje boljim, lepšim, blistavijim, glamuroznijim. Te ideje ne iziskuju dodatne troškove – baš naprotiv, u većini slučajeva one Vam pružaju mogućnost da uštedite novac, vreme i živce.

Iskustvo je ovde od krucijalne važnosti – ukoliko nemate iskustva, rizikujete da Vam promakne dosta detalja ili da mu ne posvetite dovoljno pažnje, što može da dovede do toga da nešto ne krene onako kao što ste zamislili. Sve ideje organizatora usmerene su na podizanje svečanosti na jedan mnogo viši nivo.

Bez stresa i jurnjave

Organizator venčanja je hladnokrvan stručnjak koji besprekorno obavlja svoj posao. Bez obzira na to koliko odgovorno pristupite samostalnom organizovanju venčanja, to će Vam oduzeti mnogo energije, kako fizičke, tako i psihičke i najverovatnije rezultirati time da se svečanost za Vas pretvori u pravu zbrku, zbog umora i uloženog napora. Organizator će Vas osloboditi čitavog tog tereta i na potpuno bezbolan način obezbediti vrhunski nivo Vašeg slavlja.

Optimizacija budžeta za venčanje

Organizatori imaju veoma širok krug poznanstva i mogu Vam pomoći da izaberete optimalan odnos cene i kvaliteta po pitanju svih segmenata slavlja. To znači da će za Vas biti obezbeđeni fotografi, dekorateri i ostali profesionalci najvišeg ranga za relativno malu sumu novca.

Mi ćemo za Vas obezbediti popuste, bonuse i dodatne usluge koje Vama kao klijentu – pojedincu nikada ne bi bili dostupni.

Pozovite nas i saznajte detaljnije obaveze organizatora venčanja.

dsc00014

Top