TORTE, POSLASTICE

58d82a0b-9de2-4a78-8306-fc631848db18POSLASTICE – pod ovim se najčešće podrazumeva postavljanje slatkog švedskog stola na kojem su servirane najraznovrsnije vrste kolača i slatkiša.

Vazdušasti kremovi, čokoladne i fondan figurice, najnežnije profiterole, kapkejkovi, koloritni makaronsi,… Spisak poslastica i njihove varijacije su beskonačne. Mi ćemo Vam pomoći da izaberete optimalnu količinu dezerata i način serviranja, polazeći od broja gostiju i stila venčanja.

Nije ni čudo što su u poslednje vreme upravo poslastice postale vodeći trend kada govorimo o venčanjima.

TORTA!….

Kako svi mi obožavamo taj sladak i očaravajući trenutakMi uspešno sarađujemo sa najboljim poslastičarnicama, koje se rukovode devizom „pristupačna cena i nezaboravan ukus“. To može biti nešto što Vam je poznato još od detinjstva, a može biti i sasvim novo i neponovljivo. Svaka torta je remek-delo za sebe!

Naručivanje torte nije nimalo jednostavna, ali je zato neverovatno prijatna stvar. Ova „slatka formalnost“ podrazumeva izbor između mnoštva najukusnijih filova, tipova kora, preliva, oblika i ukrasa.

  • Oblik torte može biti kakav god poželite – klasične ili originalne svadbene torte na više spratova prave se u skladu sa sveukupnom estetikom i stilom događaja. Čak i ako se kod Vas radi o tematskoj proslavi, možemo da iznesemo zanimljiv predlog koji bi se nadovezao na Vaše ideje,
  • Naručivanje svadbene torte može se početi od degustacije filova u poslastičarnici. A možete i sve poveriti našim stručnjacima koji će Vas posavetovati po pitanju idealnog sastava i pomoći Vam da izračunate težinu,
  • Ponekad u svojstvu iznenađenja rođaci biraju dezert sa čestitkama. Moguće je naručiti tortu za svadbu u obliku kuće, ključeva (od automobila ili stana) itd. Takav poklon moguće je isporučiti i dan nakon svečanosti,
  • Mi ćemo Vam vrlo rado i sa zadovoljstvom ispričati sve o pripremi torti koje se mogu poručiti i posavetovaćemo Vas o izboru baš one slatke varijante koja je  idealna za Vaš svečani događaj.

Ukusne i lepe torte nisu naučna fantastika. Uverite se u to!

 

Top