KONCEPCIJA

rustic-cake

Koncepcija venčanja možda i nije toliko upadljiva, ali je svakako najvažnija karika u nizu najrazličitijih organizacionih momenata koji imaju veze sa održavanjem venčanja.

Glavna misija organizatora venčanja sastoji se u tome da predloži mladencima ideju koja ne samo da će biti u skladu sa njihovom predstavom o ovoj svečanosti, nego će i na idealan način moći da prenese njihovu jedinstvenu ljubavnu priču. Jedino se zahvaljujući kvalitetno osmišljenom scenariju i razrađenoj koncepciji može organizovati prava bajka koja je priređena samo za Vas.

 Koncepcija venčanja koju su osmislili profesionalci podrazumeva ispunjavanje sledećih zadataka:

 Detaljno proučavanje ljubavne priče budućih supružnika

 Od Vas se informišemo o raznoraznim sitnicama: o Vašim hobijima, interesovanjima, sferi delatnosti, pogledu na život. Podaci koje na taj način dobijemo omogući će ne samo da predstojeća svečanost bude organizovana na najbolji mogući način, nego i da se izabere odgovarajuće mesto za održavanje svadbene svečanosti. Bez obzira na neiscrpne kreativne ideje organizаtora, obavezno se uzimaju u obzir i želje klijenata.

Zahvaljujući udruženim snagama i saradnji između mladenaca i nas može se postići optimalan rezultat, a to je efektna, moderna i neponovljiva svadba. Osećaj unutrašnjeg zadovoljstva, prijatnosti i udobnosti na jedan tako važan dan u životu svih mladenaca obavezno mora biti prisutan, budući da je ta svečanost simbol radosti, spokoja i harmonije.

Bez šablona

Svaka svadbena svečanost je individualna. Svaka ljubavna priča je neponovljiva i ne postoji nijedna slična njoj! Upravo iz tog razloga venčanje koje mi organizujemo ne može da se podvede ni pod jedan šablon.

Kreiranje ideje

 Kombinacija želja naših mladenaca sa hiljadu misli i kreativnih pravaca izrodiće jednu ideju koja će omogućiti da se jedna divna svečanost pretvori u pravu bajku: čarobnu, nezaboravnu i posebnu.

Osmišljavanje vizuelnog dela

Izrađuje se idejni koncept, odnosno „mood-board“, koji je u skladu sa stilom venčanja. Na ovoj etapi razrađuju se svi detalji i elementi svečanosti.

Završni dogovor

Paru koji se venčava iznose se svi detalji i nijanse koji se tiču predstojeće ceremonije. Na ovoj etapi kristališe se stav mladoženje i mlade prema izrađenom scenariju i koncepciji venčanja. Razmatraju se svi oni momenti koji čine organizaciju svečanosti, a koje bi budući supružnici želeli da koriguju, i u isto vreme se postiže dogovor o delovima kod kojih se ništa ne menja.

Udružen rad čitavog tima

Jedino ćete se zahvaljujući timskom duhu, kao i kreativnosti i nestandardnom načinu razmišljanja organizatora moći upustiti u tu čarobnu bajku pod nazivom „Srećan bračni život“!

Pozovite nas i budite deo kreativnog tima Vaše svečanosti!

Top