MATURA

 

organizaciya-korporativov

Organizacija maturske večeri

Svi smo gledali holivudske filmove o nesvakidašnjim i grandioznim maturskim večerima američkih tinejdžera. Razmere koje jedan takav događaj može da poprimi prosto ostavljaju bez daha. I potpuno nesvesno se poistovećuješ sa tom spektakularnom slikom i od svoje maturske večeri očekuješ u najmanju ruku isto to. I poželiš da bude bajkovito kao na filmu.

Ali je stvarnost uvek tu da razbije naše iluzije. Umesto nesvakidašnje i elegantne zabave, matursko veče se često pretvori u uštogljen događaj na kojem se maturanti vidno dosađuju, a njihovi roditelji i profesori se osećaju neprijatno. Mnogo je razloga zašto se proslava često pretvara u jedan mučan događaj. Nedoumice oko izbora i uređenja prostora za proslavu, konfuzija oko programa, odsustvo razumevanja među onima koji su se latili organizovanja večeri. Svi su u potrazi za idealnom varijantom kojom će svi biti zadovoljni, a na kraju se dobije nešto čime nije zadovoljan apsolutno niko. Zaboravite na sve to i opustite se!

Prepustite organizaciju i obeležavanje maturske večeri timu profesionalaca, koji će preduzeti sve što je potrebno da učini vašu proslavu nezaboravnom. To će veče biti osmišljeno specijalno za vas. A vi nećete morati da kidate svoje živce.

Organizovanje maturskih večeri

Mi organizujemo razne događaje, ali matursko veče predstavlja poseban projekat. Želite da obeležite svoj ulazak u svet odraslih svečanim maturskim balom u stilu dodele Oskara, vesele žurke u stilu 20-tih godina ili na temu Ginisove knjige rekorda? — Kontaktirajte nas! Imamo u rezervi više od 20 različitih scenarija za svačiji ukus!

Varijante scenarija

Top