EVENTS

00205Organizacija korporativnih događaja

Dobro organizovan korporativni događaj predstavlja odličan način za povezivanje kolektiva, da se zbližite i lepo provedete sa kolegama. Jer opšte je poznato da oni koji dobro rade moraju dobro i da se odmore.

I ovde posebno treba podvući reči „dobro organizovan“. To je ono što je ključno. Nije redak slučaj da se organizacija korporativnih događaja poverava sopstvenim zaposlenima, koji se onda bave time na uštrb obavljanja svog osnovnog posla, pri čemu rizikuju da ne uspeju da ugode većini zaposlenih i da na taj način nanesu sebi štetu. A ukoliko zaposleni nema iskustva u toj oblasti, susrešće se sa ogromnim brojem pitanja.

 

Organizacija proslave podrazumeva ogroman broj najrazličitijih detalja. Ukoliko ste se već susretali sa ovim, onda vas sigurno muči gomila pitanja: „A gde ovo organizovati? A za koliko ljudi treba da bude sala? A kako da odaberem poklone i promotivni materijal? A šta za zakusku? Piće?! Gde naći voditelja za događaj koji će se svideti i zaposlenima i direktoru? Koliko košta angažovanje voditelja za korporativnu proslavu Nove godine?“

Kako se nižu pitanja tako i želja da pobegnete i dignete ruke od svega postaje sve veća i veća. Bez brige! Tu na scenu stupamo mi — tim superheroja koji je uvek spreman da pomogne u organizaciji i održavanju korporativnih događaja.

Mi promišljeno i brižljivo pristupamo organizaciji novogodišnjih i ostalih korporativnih događaja, jer smo odlično upoznati sa svim ključnim momentima za organizaciju idelane proslave. Mi vam iznosimo svoje ideje, a vi nama svoje želje. I zajedno stvaramo ono što vam je potrebno.

Voditelji korporativnog događaja

Imate zadatak da organizujete korporativni događaj, a ne umete kako to da sprovedete u delo? Obratite nam se i mi ćemo vam sa zadovoljstvom pomoći u tome.

Organizujući vaš korporativni događaj postaraćemo se da uzmemo u obzir sve vaše želje i da sprovedemo u delo sve vaše zamisli i ideje. Uz našu pomoć vaša će proslava biti vesela, zanimljiva i nezaboravna.

Korporativno porodično druženje

Korporativni događaji u vidu porodičnog druženja postaju sve popularniji. Specifičnost porodičnih korporativnih događaja je u tome što se na njih, osim samih zaposlenih, pozivaju i članovi njihovih porodica. Korporativno porodično druženje predstavnja organizovan odmor za odrasle i decu uz različite vrste aktivnosti u kojima mogu učestvovati. Ovakav tip događaja pruža mogućnost da se stvori pozitivna atmosfera za neformalno druženje između kolega, a ujedno pokazuje koliko ceni porodicu zaposlenog, promoviše korporativne vrednosti i usklađuje razlike između porodičnog života i posla koje nesumnjivo postoje.

Korporativni događaji u prirodi

Korporativni događaji u prirodi su opravdano veoma popularni — naročito kada je lepo vreme, jer je to mnogo zanimljivije od uobičajene večeri u restoranu ili kancelariji. Pun pogodak za dobar provod u prirodi jeste piknik, otvoren prostor za rekreaciju i interaktivni program koji će svim zaposlenima pružiti mogućnost da učestvuju u takmičenjima, potragama i raznim vrstama sportskih aktivnosti — od fudbala do badmintona.

Korporativni događaji na brodu

Ukoliko za svoj korporativni događaj izaberete proslavu na brodu, garantujete nezaboravne emocije vašim zaposlenima, okruženim vodom, uz muziku i izvrsno posluženje. Korporativna proslava na brodu pruža mogućnost da očuvate intimnost događaja vaše kompanije, a da atmosfera i dalje bude živa, vesela i svečana. Ograničen prostor na brodu uslovljava bližu interakciju zaposlenih, stvaranje kolektivnog duha. Ovakav originalan korporativni događaj dugo će pamtiti svi učesnici i nesumnjivo će biti zadovoljni.

Korporativna proslava strukovnog praznika

Svaka struka ima svoje specifičnosti, svoju tradiciju i svoj praznik. Korporativna proslava strukovnih praznika dovodi do povezivanja zaposlenih kompanije u skladan tim istomišljenika, doprinosi stvaranju osećaja pripadnosti struci. Zajedničko obeležavanja dana pripadnika određene struke razvija i jača kod zaposlenih osećanje ponosa prema svojoj kompaniji, jača njihovu motivaciju, stvara osećaj jedinstva. Obavezan segment ovakvih događaja predstavljaju specijalna tematska takmičenja, koja su bazirana na specifičnostima konkretne struke, nagrađivanje zaposlenih koji su postigli dobre rezultate u prazničnoj atmosferi.

Kostimirana korporativna proslava

Na korporativnom događaju u vidu kostimirane proslave moguće je realizovati bezbroj upečatljivih i neobičnih ideja. Svečani dres-kod, koji je obavezan za sve učesnike događaja, ne samo da stvara prazničnu atmosferu i raspoloženje, nego i pruža priliku da odbacite konvencionalna pravila i da se baš lepo provedete. Korporativna proslava može da bude još uzbudljivija ako se organizuje u vidu maskenbala. U tom slučaju gosti neće samo nositi neobičnu odeću, već će njihova lica biti pod maskama. Kostimirana žurka pruža bezbroj mogućnosti za prijatno provedeno veče.

Korporativna proslava Nove godine kao efikasan element tim bildinga

Upućeni poslodavci uvek nastoje da iskoriste korporativnu proslavu Nove godine kao još jedan način za stvaranje kolektiva i povećanje efikasnosti njegovog rada, tj. doživljavaju je kao element tim bildinga.

I zaista, korporativna proslava Nove godine predstavlja veoma dobro rešenje samim tim što ovaj praznik, koji nam je svima omiljen, automatski stvara pozitivno raspoloženje i prijateljsku atmosferu. Međutim, zabave u vidu primitivnog sedenja za stolovima odavno su izašle iz mode kada su u pitanju kolektivne proslave. Sada korporativna proslava Nove godine menja svoj izgled i postepeno se pretvara u događaj koji pruža priliku kako za relaksaciju tako i za „bildovanje“ zaposlenih, primenu biznis koučinga.

Zašto je potrebno da nam poverite organizaciju korporativne proslave Nove godine

Kada se donosi odluka o korporativnoj proslavi Nove godine, ideje za njeno održavanje i usluge njenog organizovanja mogu da potiču i od zaposlenih koje čitav kolektiv doživljava kao vesele i komunikativne. Varijanta proslave koja se ogranizuje „sopstvenim rukama“ biće, naravno, najjeftinija. Psiholozi sa jedne strane priznaju da takvi događaji imaju „ujedinjujuću“ funkciju, međutim oni kažu i da je neophodno da se to obavi bez najmanje greške.

Korporativnu proslavu Nove godine organizujemo u skladu sa jednim od scenarija koji su u ponudi, uzimajući u obzir želje klijenata.

Varijante scenarija

Organizacija korporativnih događaja uz našu pomoć sastoji se od sledećih koraka:

  • Nakon što nam se obrati naručilac usluga sastajemo se sa njim i razgovaramo o svim zahtevima i okvirnom budžetu proslave.
  • Mi tražimo i usaglašavamo sa vama izbor pružaoca potrebnih usluga (izvođači, fotograf i sl.) i, ukoliko je potrebno, organizujemo sastanke sa njima.
  • Nakon potpisivanja ugovora o pružanju usluga, klijenti uplaćuju avans za iste.
  • Nekoliko dana pre planiranog datuma održavanja događaja vrši se konačni obračun.
  • Vi uživate u proslavi koja je krajnje profesionalno organizovana i održana na najbolji mogući način.

Angažujte za vašu korporativnu proslavu majstore svog zanata.

Organizacija proslave gradskih događaja

Dan grada je jedan od najkrupnijih praznika koji privlači sve stanovnike jednog grada.

Na Dan grada u svim delovima grada nalaze se uređene zone za zabavu, u kojima se održavaju svečani događaji — nastupi opštinskih rukovodilaca, svečana dodela nagrada i poklona, po ulicama grada se kreću svečane povorke, u parkovima se odvijaju dešavanja za decu, održavaju sajmovi narodne radinosti, svečani koncerti i nastupi umetničkih udruženja.

Ukoliko angažujete našu kompaniju, dobićete najširi spektar usluga u vezi sa organizacijom i održavanjem krupnih gradskih događaja. Budući da imamo bogato iskustvo u oblasti organizacije sličnih projekata, izabraćemo za vas najoptimalnije varijante uređenja zona za proslavu i kvalitetan zabavan program uz nastup umetnika i estradnih zvezda.

Uređenje zona za zabavu dece se nesumnjivo svodi na jedno, a to je da oprema za zabavne parkove za decu koja može da se iznajmi vrši istovremeno dve važne funkcije — i uređenje i dekoracija zona za zabavu. Zabavne dečje atrakcije, tramboline dvorci na naduvavanje, lavirinti, a moguće je da će organizatori masovnih gradskih događaja poželeti da se u zonama proslave organizuju i neka sportska takmičenja i to ne samo među decom, već da privuku i odraslu publiku.

Tokom čitave proslave radiće grupa animatora koja zabavlja goste, održava takmičenja i daje poseban kolorit svečanom događaju.

Osim toga, sa posebnim zadovoljstvom nudimo naše ketering usluge, od pripreme najukusnije hrane u prirodi, pa do organizacije prefinjenih banketa i koktela. U ponudi je i postavljanje originalnih drvenih kioska, iznajmljivanje raznih automata sa napicima, kioska sa kokicama i šećernom vunom uz, podrazumeva se, obučeno i kvalifikovano osoblje.

Za kraj svečanog događaja može se organizovati nastup estradnih zvezda i grandiozan vatromet!

Top