VODITELJ CEREMONIJE

321542_large

Sa strahom čekate da vidite da li će Vam zapasti matičar hladnog izraza lica? Naježite se pri samoj pomisli na čekanje svog termina i smenjivanje mladenaca kao na pokretnoj traci? Plaši Vas pomisao da možete zakasniti na sopstveno venčanje u opštini?

Zašto onda ne biste razmenili svoje bračne zavete na nekom živopisnom mestu, samo vas dvoje ili u krugu najbližih ljudi? Bez žurbe, držeći se za ruke i gledajući jedno drugo u oči…

Mi ćemo organizovati za Vas simboličnu, teatralnu ceremoniju zaključenja braka van opštine. Ono o čemu ste maštali gledajući venčanja u američkim filmovima sada je postalo stvarnost!

Naša agencija za organizaciju venčanja Love Story“ može se pobrinuti o svemu što je potrebno za zaključenje braka na obali Dunava, na šumskom proplanku prekrivenom mirisnim cvećem ili na vrhu živopisnog brežuljka.

Voditelj – domaćin ceremonije zaključenja braka van opštine je profesionalac, umetnik koji obavlja simboličnu ceremoniju zaključenja braka mladenaca ispod predivnog cvetnog luka.

U njegove obaveze spada:

  • pisanje scenarija za ceremoniju zaključenja braka,
  • najavljivanje početka ceremonije i dolaska mlade i mladoženje,
  • držanje svečanog govora,
  • obavljanje osnovnih svadbenih obreda: razmena burmi, potpisi, saglasnost za stupanje u brak itd.

U zavisnosti od želja mlade i mladoženje, ceremonija se može obaviti na zabavan ili dirljiv, emocionalan način. Za voditelja ceremonije definiše se odgovarajući stil oblačenja: klasičan ili u bojama usklađenim sa stilom venčanja. Trajanje: 30-40 minuta.

Da li želite voditelja ceremonije venčanja iz naše agencije ili voditelja sa najgledanijih televizijskih emisija ili možda nekog od legendarnih glumaca? Budite hrabri, sve što zamislite ostvarićemo!

*Pozovite nas i raspitajte se o ceni i raspoloživim datumima.

Top