PROSIDBA

 

Organizacija originalne i nezaboravne prosidbe

U pitanju je ono što sve žene priželjkuju, a čega se mnogi muškarci plaše. Jedan od najvažnijih zvaničnih trenutaka u životu svakog srećnog para je prelazak sa reči na dela, put od ozbiljnih namera ka ozbiljnim postupcima. U pitanju je prosidba.

 

Kako osmisliti originalnu i nezaboravnu prosidbu

Iz holivudskih filmova već nam je poznato kako može da izgleda originalna prosidba. Istina, ispada da su najdovitljivije varijante iz nekog razloga često dobijale komičan obrt, koji je bio zabavan za gledaoce, ali ne baš tako veseo za verenicu, koja bi progutala prsten koji je bio vešto sakriven u kolaču ili stavljen na dno čaše sa šampanjcem.

Ali takvi primeri nipošto ne treba da budu razlog da se ne odlučite za neobičnu prosidbu. Samo dobro razmislite o svim nijansama, uzmite u obzir interesovanja Vaše voljene i krenite u akciju, a agencija za organizaciju venčanja „Love Story“ će podržati Vaš poduhvat.

Klečanje na kolenima sa buketom cveća odavno je izašlo iz mode

Mi ćemo Vam pomoći da je zaprosite na takav način, da će ta sekvenca prerasti u dugometražni film o Vašem srećnom i dugovečnom zajedničkom životu. A za to uopšte nije neophodno da verenički prsten sakrivate u torti ili da je prosite sa pozorišne scene (iako je takva varijanta sasvim moguća, ukoliko ste sigurni da će odgovor biti potvrdan). Dovoljno je samo da nam se obratite i da nam malo opišete svoju voljenu.

Mi se svakako zalažemo za nesvakidašnji pristup, za prosidbu o kojoj će buduća verenica poželeti da ispriča svim svojim prijateljima, rodbini i poznanicima.

Ispričajte o svojoj ljubavi čitavom svetu

Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći da organizujete prelepu prosidbu na nekom javnom mestu. Ovde će do izražaja doći naša veština da predvidimo i na najbolji način iskoristimo sve bitne momente, da osmislimo scenario za svaki sekund i majstorski stvorimo odgovarajuću atmosferu.

Jednako zapanjujući efekat može se postići ukoliko je zaprosite na mestu poput Avalskog tornja, u korpi balona koji plovi nebom ili jednostavno na krovu visoke zgrade. Kada je ovako nešto u pitanju, svaka promena tipične lokacije može Vam samo ići na ruku.

Možda preferirate organizaciju prosidbe uz pomoć rođaka i prijatelja koji će aktivno učestvovati u ovoj romantičnoj predstavi! Za tako nešto Vam je takođe potrebna savršena organizacija, a mi ćemo se vrlo rado pobrinuti za to.

Čak i ako se odlučite da učinite to jednostavno kod kuće, uz romantično treperenje sveća, nimalo se nećete razočarati. Ono što je ovde najvažnije jesu Vaša iskrenost i želja da svoju voljenu učinite srećnom. A sve ostalo poverite našem iskusnom timu stručnjaka koji umeju da i najbanalniju situaciju učine originalnom.

Top