PROGRAM VENČANJA

planner-i1

Tokom prvih nekoliko sati gosti upoređuju Vaše venčanje sa onima na kojima su bili ranije!

Kako bi proces sastavljanja programa bio što lagodniji, zamislite sebe u ulozi gosta i razmislite šta biste i u kom trenutku poželeli. Šta bi Vam bilo zanimljivo, a šta dosadno i zbog čega?

U tom cilju još u zoni „dobrodošlice“ možete ponuditi svojim gostima na ulazu u salu žive statue, kamerni ansambl i naravno naše nezabiolazne koordinatore. Laka predjela i napitke, voditelj svečanosti, fotograf kraj tematskog panoa (Press Wall), akrobacije barmena, karikaturisti – sve ovo je samo deo široke lepeze atrakcija kojim se može ispuniti vreme dok se čeka na dolazak mladenaca!

Čekanje ne treba da traje duže od sat vremena. Međutim, dajte gostima makar sat vremena, tj. dovoljno vremena da se adaptiraju. Za to vreme voditelj programa će ukratko obavestiti goste o koncepciji svadbene večeri i na koji način će biti dočekani mladenci!

Umetnički nastupi i šou programi će doprineti slikovitosti ukupnog programa svadbene svečanosti. Sastavljanje programa je najbolje poveriti stručnjacima koji poseduju dovoljno iskustva, koji imaju ukusa i osećaj za meru.

 Izbalansiranost mora biti jedna od ključnih osobina programa, u suprotnom može doći do narušavanja ravnoteže između njegovih elemenata tako da gostima može postati dosadno.

Program svečanosti predstavlja svojevrsno proputovanje kroz različite emocije i raspoloženja. Sačinjen je od: svečanog – zvaničnog dela, romantičnih momenata, zabavnih i šaljivih trenutaka, jednostavno zanimljivih prizora i nastupa. Program će biti uspešan, ukoliko gosti na odgovarajući način odreaguju na konkretne emocije.

 Naši menadžeri će Vam sa zadovoljstvom pomoći da sastavite optimalan program i ujedno ga osmisliti do najsitnijih detalja.

Svaki put kada vidimo šta sve sitnice mogu da prouzrokuju… uverimo se u naš stav da sitnice prosto ne postoje!

Da li želite profesionalnog voditelja iz naše agencije, voditelja sa najgledanijih televizijskih emisija ili možda nekog od legendarnih srpskih glumaca? Pozovite nas i raspitajte se o ceni i raspoloživim datumima. 

Budite hrabri, sve što zamislite ostvarićemo!

Top