JUBILEJ

%d0%b4%d1%801

Sigurno postavljate sami sebi pitanja poput: „Gde da proslavim jubilej? Kako da izaberem odgovarajućeg voditelja za svečanost? Kako da izaberem pravi scenario?“. Odluke o ovim i sličnim pitanjima prepustite timu stručnjaka Love Story — agencije za organizaciju proslava! A vi se opustite i posvetite svoje vreme u razmišljanju isključivo o slatkim brigama: izaberite očaravajuću haljinu ili kostim, rezervišite termin u SPA centru i salonu lepote, relaksirajte se, zakažite frizuru i manikir, pobrinite se za sve ono što će doprineti tome da na svoj poseban dan zablistate u punom sjaju i da se osećate zadovoljno. Sve ostale obaveze i detalje preuzimamo na sebe!

Proslava jubileja za muškarce

Proslava jubileja muškarca se obično razlikuje od sličnih proslava za dame. Na svečanostima za dame veći akcenat se stavlja na emocije, ističe se poetičnost, nežne i ženstvene osobine slavljenice. Dok je na muškom rođendanu, po pravilu, isticanje emocija u tolikoj meri neumesno. Baš naprotiv – voditelj ima zadatak da istakne muževnost i značaj slavljenika, njegov uspeh na profesionalnom planu i dostignuća u ulozi oca i muža.

Proslava jubileja za dame

Jubilej jedne dame je veoma dirljiva i emotivna svečanosti. Voditelj ima zadatak da na suptilan način istakne ženstvene osobine slavljenice: njenu dobrotu, brigu o bližnjima, vernost, nežnost, iskrenost i ostalo. Ukoliko slavljenica ima decu, onda se poseban akcenat stavlja na njene majčinske kvalitete, na brigu o deci i ljubav prema njima.

Tip proslave jubileja umnogome zavisi od uzrasta slavljenice. Primera radi, stariji ljudi mogu pogrešno razumeti moderan humor, a mlađi slavljenici, po pravilu, ne vole prenaglašavanje svečanog karaktera proslave.

Proslava jubileja direktora

Obeležavanje jubileja direktora obično se izdvaja svojom svečanom i donekle zvaničnom atmosferom. Voditelj ističe profesionalna dostignuća slavljenika, njegov doprinos razvoju preduzeća, zasluge prema drugim zaposlenima. U isto vreme, mnogi slavljenici su prilično otvoreni za slobodniji tip proslave, neformalne čestitke i zdravice. Treba imati na umu da je direktor, na kraju krajeva, ipak običan čovek, te ne treba čitavu proslavu svoditi samo na zvaničan deo.

Jubilej organizacije

Jubilej preduzeća sam po sebi svedoči o uspešnosti kompanije. Prilikom održavanja jedne takve svečanosti akcenat se stavlja na dostignuća organizacije, ali treba voditi računa da proslava ne bude preterano formalna, pa je standardan program potrebno pažljivo iskombinovati sa segmentima zabavnog karaktera – nastupima i takmičenjima. To je ono što će uneti još više radosti i veselja u datu svečanost. Jedna takva proslava svakako će doprineti stvaranju boljih međusobnih odnosa i zbližavanju zaposlenih.

Jubilej kompanije je jedan od najodgovornijih i najradosnijih događaja u životu jedne kompanije. Jubilej je sastavni deo poslovanja, rada uspešnog kolektiva. Upravo je to osnovni pokazatelj stabilnog poslovanja preduzeća, najveće dostignuće. Suštinski, jubilej jedne kompanije podrazumeva čitavu istoriju, sve uspešno savladane etape njenog postojanja: izgradnja vašeg poslovanja i zadovoljstvo prvih klijenata, potpisivanje prvog ugovora, definisanje, formiranje i uspešan razvoj svih etapa poslovanja. To je dug put ka dostizanju profesionalnih visina.

Dan osnivanja kompanije predstavlja i ideološki dan, kada ste doneli važnu odluku, zahvaljujući čemu sada i planirate korporativni jubilej. Sve to ukazuje na to da vaš složan tim, kolektiv funkcioniše kao jedno.

Jubilej kompanije može da se organizuje samo za sopstvene zaposlene, a mogu se pozvati i gosti sa strane: partneri kompanije, dobavljači, pa čak i klijenti koji će predstavljati svojevrsnu reklamu i PR svečanog događaja. U tom slučaju jubilej kompanije više nije neki događaj skriven od očiju javnosti, već otvoren pokazatelj uspešnosti, prosperitetnosti i stabilnosti vašeg preduzeća!

Tim naših stručnjaka će, uzimajući u obzir značaj jednog ovakvog događaja, do najsitnijih detalja osmisliti najbitnije momente vaše svečanosti, sastaviti scenario za nju i sprovesti sve u delo.

U osnovi konceptualnog rešenja za proslavu mora biti čin koji istovremeno povezuje sve učesnike jubileja. Taj povezujući element je poznat pod nazivom korporativni duh i od krucijalne je važnosti za kolektivno osećanje povezanosti, za duh jedinstva i iskrenog učešća u događaju. To su suštinski važne, fundamentalne korporativne vrednosti, koje će nesumnjivo doprineti daljem procvatu preduzeća.

Varijante scenarija za obeležavanje jubileja

Za svaku svečanost voditelj sastavlja personalizovani program.

Top