HELIKOPTER

042Dostava mladenačke torte ili poklona helikopterom

Poznati smo po tome što za svako venčanje osmislimo neku posebnu „foru“.

Zamislite da se usred svečanosti, kada deluje kao da je sve najzanimljivije već prošlo, ispred restorana spusti helikopter, a iz njega iznesu vašu mladenačku tortu! Verujte nam – Vaši gosti će biti pod takvim utiskom da dugo neće moći da zaborave Vaše venčanje, a fotografije i video snimci jednog takvog velelepnog trenutka prosto će „zapaliti“ internet!

Ukrasite najvažniji i najromantičniji događaj u svom životu veselim bojama, a helikopter sa tortom iskoristite kako bi vaša svečanost poprimila dodatnu čar! Upoznati smo sa lokacijama u okolini grada na kojima postoji mogućnost za sletanje helikopterom!

Iskoristite mogućnost da na originalan način zaprosite svoju voljenu

Trenutak u kojem ćete zatražiti ruku i srce svoje voljene krajnje je poseban i zahteva originalan pristup. Zar postoji bolje mesto za razgovor o večnoj ljubavi do neba? Zaljubljeni parovi većinu svog vremena upravo i provode na sedmom nebu! Zato nemojte biti lenji, već nas pozovite, ugovorite let i prenesite nam svoje romantične zamisli. Mi smo uvek spremni da ih sprovedemo u delo i učinimo još boljim! A u tome će, naravno, pomoći naše bogato iskustvo.

Dakle, prosidbu je moguće obaviti tokom leta avionom ili helikopterom. Sve što je potrebno da uradite jeste da dovezete svoju dragu do aerodroma, da je smestite na prednje sedište aviona ili helikoptera i da čekate. Verujte nam na reč da je i samo poletanje sasvim dovoljno da se postigne željena atmosfera. Pozitivne emocije će vas u potpunosti preplaviti, a vašoj sreći neće biti kraja. I to je upravo onaj trenutak u kojem treba postaviti sudbonosno pitanje!

Ukoliko vas plaši buka motora, bez brige – tu je radio veza. Zar ima nešto romantičnije od toga? Poletite kao zaljubljen par, a sletite kao verenici! Dobar izbor maršrute može dodatno ulepšati doživljaj! Romantični pejzaži po Srbiji? Ili možda noćni let nad magično osvetljenim Beogradom?

O ovakvom upečatljivom trenutku Vašeg života kasnije ćete sa ponosom pričati potomcima, tako da ne treba propustiti priliku da ponesete titulu najoriginalnijeg muža, oca, dede itd!

Poklonite let mladencima

Ukoliko su vas pozvali na svadbenu svečanost i u potrazi ste za originalnim poklonom za mladence, imamo pravi predlog za vas. Poklonite im uzbudljiv zajednički let, za koji će vam mladenci svakako biti zahvalni.

U ponudi imamo mnoštvo romantičnih letova helikopterom i avionom. Pogled na Avalu ili Kalemegdan iz ptičje perspektive je nešto što zaista vredi doživeti. A okorelim romanticima će se najviše svideti noćni let nad osvetljenim Beogradom. To je zaista izvanredan poklon za venčanje!

Biće nam zadovoljstvo da vas posavetujemo i učinimo sve kako bi poklon bio u skladu sa svačijim ukusom i mogućnostima!

Mogućnost fotografisanja uz korišćenje helikoptera

Fotografisanje je, složićete se, jedan od najvažnijih elemenata venčanja. Upravo su fotografije ono što će vam ostati kao uspomena do kraja života. Njih ćete pokazivati kasnije svojoj deci, unucima, a velika je verovatnoća da će ih čak i praunuci okačiti u svojoj dnevnoj sobi.

  • Cena leta od 60min: 720€ (bez obzira koliko je putnika u helikopteru, a maksimalno 3, sa uključenim PDV-om)
  • Cena leta od 30min: 420€ (bez obzira koliko je putnika u helikopteru, a maksimalno 3, sa uključenim PDV-om)
  • Cena leta od 15min: 228€ (bez obzira koliko je putnika u helikopteru, a maksimalno 3, sa uključenim PDV-om)

Iznenadite i oduševite goste pravom magijom!

Top