DEVOJAČKO VEČE

 

Prilikom planiranja venčanja mlada često zaboravi da treba isplanirati i devojačko veče. Iz tog razloga devojačko veče prolazi kao sasvim obična žurka, koja se nimalo ne razlikuje od uobičajenog druženja sa prijateljicama.

Šta mi možemo reći o devojačkoj večeri? Mnogi smatraju da je to žurka sa drugaricama, velikom količinom alhohola i striperom. Međutim, devojačko veče može da bude najnezaboravnija, najoriginalnija i najzabavnija avantura mlade i njenih drugarica. A za tako nešto potrebno je samo da upotrebite maštu i da pratite uputstva naše „Love Story“ agencije!

Određujemo koncepciju: stil, raspoloženje, temu, boju… Mnogo toga zavisi od Vašeg karatera, afiniteta, društva, pa i materijalnih mogućnosti.

Razmislite o tome kakvo devojačko veče želite: romantično, uzbudljivo, duhovito, kreativno, glamurozno, filmsko, edukativno, praktično itd. Proučite teme koje su u našoj ponudi – možda ćete baš na osnovu neke od njih dobiti ideju o tome na koji način i gde da bude održano. 

Još jedan veoma važan detalj! Najbolje devojačko veče je ono koje predstavlja iznenađenje za mladu! Zbog toga je najbolje da ga organizuju drugarice i to u najstrožoj tajnosti od buduće gospođe.

Moderno devojačko veče se u korenu izmenilo u odnosu od pre 100 godina. Pevale su se setne pesme i vršili obredi za srećan život, rasplitale pletenice uz žalosni poj mlade koja nije želela da se rastane od svog detinjstva, rodbine i prijateljica. Tako je bilo nekada, a u današnje vreme se mogu nabrojati desetine najinteresantnijih varijanti za organizovanje devojačke večeri, gde nema ni reči o suzama i žalosti.

Predlažemo Vam nekoliko interesantnih ideja za devojačko veče:

Devojačko veče u limuzini

Devojačko veče u limuzini je pravi pogodak. Elegantna odeća, prostrana unutrašnjost, šampanjac, svetla noćnog grada… Odredite rutu Vaše vožnje automobilom, napravite pravu diskoteku na točkovima, posetite mesta Vaše burne mladosti uz muziku i ples. Fotografišite se i zabavljajte, pokušajte da provirite kroz otvor na krovu limuzine, a nakon vožnje posetite restoran ili noćni klub.

Savet: Angažujte barmena, koji će služiti Vaše društvo ukusnim koktelima i svojim prisustvom u pravoj meri „začiniti“ atmosferu sa ženskim društvom.

Iznajmljivanje limuzine za 9 osoba + vozač, minimum dva sata — 120e (1 sat).

7

Putovanje

Možemo Vam predložiti kratko putovanje. Devojačko veče nije namenjeno velikom društvu, tako da možete krenuti na kratku turu sa najbližim drugaricama. Može se organizovati obilazak mesta za koje Vas vezuju pozitivne emocije. Ili otići na destinaciju koju je mlada više puta spominjala u razgovorima, a koje je imala želju da poseti. Moguće je rezervisati jahtu i provozati se Dunavom, što je svakako uvek lep izbor.

Savet: Ma šta radili sa svojim drugaricama, na koji god način da se odlučite da ispratite svoju drugaricu u bračne vode, sve to obavezno treba zabeležiti kamerom i napraviti hrpu fotografija. I to zato što će fotografije sa devojačke večeri zauvek biti lepa uspomena.

8

Izaberite jedan od mnogobrojnih scenarija devojačke večeri koje je za Vas pripremila „Love Story“ agencija!

 • devojačko veče kod kuće,
 • devojačko veče u prirodi,
 • devojačko veče u klubu, diskoteci u karaoke stilu,
 • radionica,
 • avanturističko devojačko veče,
 • vožnja limuzinom, jahtom, brodom, autobusom itd.,
 • potraga,
 • devojačko + momačko veče,
 • šou program,
 • devojačko veče u akva parku,
 • devojačko veče u SPA centru,
 • muški striptiz,

Kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da običnu kućnu žurku pretvorimo u magični praznik sa jedinstvenim scenarijem!

Top