DEČIJI ANIMATOR

animatory-dlya-detej

Animator za decu je osoba koja je istovremeno i profesionalni glumac i pedagog, koja će zabaviti najmlađe goste na venčanju i to u kostimu nekog od omiljenih dečijih junaka. Imamo u ponudi više od 35 likova iz bajki – možete izabrati bilo kojeg od njih za animatora.

Zašto je on potreban?

 • on se poziva, ukoliko na svadbi ima dosta dece,
 • pazi na mališane kako bi roditelji mogli da se opuste, znajući da su deca u sigurnim rukama,
 • u posebnoj sali se igra sa njima, pleše, zabavlja ih,
 • pobrinuće se da sva deca pojedu ono što je na specijalnom dečjem meniju.

Spisak aktivnosti za decu:

 • slagalice, bojanke, takmičenje u crtanju, pravljenje figurica od plastelina,
 • odbojka balonima, štafete, mačevanje, skakanje u džakovima,
 • koncerti i predstave za decu,
 • crtanje po licu, baloni od sapunice, figure od balona itd.

Prednosti angažovanja animatora:

 • deca neće ometati tok programa venčanja,
 • mladenci i roditelji mališana moći će na miru da se opuste,
 • neće biti nikakvih neprijatnih iznenađenja u vezi sa decom.

Ako je u planu da svadbenoj svečanosti prisustvuje više od 10 mališana, onda je preporučljivo da se pozovu 2 animatora. 

Trajanje programa: minimum 2 sata.

Deca se zajedno sa odraslima raduju i vesele svakom trenutku koji provedu na svadbi. Međutim, ponekad mališanima može da postane dosadno, počnu da se jogune, pa čak se i rasplaču. Ali nije ni čudo, jer provesti ceo dan na svadbi za njih predstavlja pravi izazov. Zbog toga se ozbiljno treba pobrinuti da malim nemircima bude zabavno i zanimljivo na svadbi.

Evo, da Vam otkrijemo nekoliko od bezbroj zanimljivih scenarija za animaciju dece na svadbi!

Mališani kao pomoćnici mlade i mladoženje. Kod matičara dečak može da pridrži jastučić sa burmama, a devojčica bidermajer. Za ovo će najviše odgovarati dečica od 4 godine. Samo ih uputite u sve ranije, a još bolje je ako održite mini probu, kako ne bi imali tremu na dan venčanja. Takođe možete zamoliti decu da nose šlep venčanice ili da posipaju latice ruža ispred mladenaca.

Mališani će se osećati kao najbitniji likovi na čitavoj svečanosti!

Učešće dece u programu svadbene svečanosti. Kreativnoj deci možete ponuditi da odrecituju mladencima neke stihove koji će biti pripremljeni uoči venčanja, da otpevaju pesmu ili da nešto odsviraju. Uradite intervju sa decom. Pitajte mališane čija je to svadba, zašto se ljudi venčavaju, šta im dođe mlada ili mladoženja itd.

Iskreni i simpatični dečiji odgovori zabaviće i Vas i Vaše drage goste i imaćete prelepu video uspomenu.

Dečiji animator. Specijalno za najmlađe goste može se organizovati program sa zabavnim igrama i zadacima za decu. Mogu se pozvati likovi iz bajki, klovnovi ili mađioničari. Pripremite zanimljive poklone za decu (za takmičenja i igre), bojice, flomastere i bojanke.

Dečiji sto. Podrazumeva se da sva deca vole ukusnu hranu. Ukoliko je u planu da na Vašem venčanju bude veći broj dece, može se postaviti poseban sto sa specijalnim dečjim menijem, na kojem obavezno treba da bude dosta voća, raznih napitaka i poslastica.

Fotografisanje sa decom. Ukoliko poželite, možemo na Vašem venčanju organizovati dečiji mini fotosešn. Mnoga deca obožavaju da se fotografišu. Obavezno i Vi sami učestvujte u tome.

Nema ništa lepše od mlade koja je okružena doteranom dečicom. Ona čine da izgleda još nežnije i elegantnije, poput prave princeze!

Top